Internetes konferencia és webinárium

Professzionális virtuális tárgyaló- és oktatótermek

Lendületet adna üzletmenetének, ha a távoli partnereivel egyszerűbben tarthatná a kapcsolatot, és ha képes lenne virtuális termekben tárgyalni, oktatásokat és sajtótájékoztatókat tartani? És ha növelhetné bevételeit azáltal, hogy belépőjegyet árusíthat virtuális konferenciáira és szemináriumaira?

Ha igen, akkor mi segíthetünk. Adobe Connect rendszerben épített megoldásaink segítségével testre szabott virtuális tárgyalóterembe invitálhatja partnereit, interaktív oktatásokat és sajtótájékoztatókat tarthat.

Videómegosztás

 

A világ egyik legelterjedtebb, robosztus, nagyvállalati igényeknek is megfelelő oktatási keretrendszere az Adobe Connect, melyre Webinárium megoldásainkat felépítettük. Annak ellenére, hogy a világ egyik legnagyobb rendszeréről van szó, a költségektől nem kell tartania, mert tárgyaló- és oktatótermeink bérleti árai még a kisvállalatok számára is megfizethetőek.

Az Infotéka Webináriumok szolgáltatással Ön képes lesz 5, 50 vagy akár 500 főnek élő előadást tartani kimagasló hang és képminőséggel, saját weboldalának jelszóval védett részén keresztül.

Felhasználási területek

Korlátlan lehetőségek

Vállalata arculatára szabott virtuális tárgyaló- és oktatótermeinkben:

  • Élőben, videóval és hanggal kísérve tárgyalhat külföldi partnereivel,
  • webináriumokat, konferenciákat tarthat, melyekre belépőjegyet is árusíthat,
  • prezentációkkal kísért online sajtótájékoztatókat tarthat,
  • privát üzenetet küldhet az esemény egyes résztvevőinek,
  • szavazások segítségével megtudhatja a résztvevők véleményét, kvízek segítségével pedig tesztelheti tudásukat,
  • chatelhet, fájlokat oszthat meg az esemény résztvevőivel, videókat és hanganyagokat játszhat be.

Virtuális tárgyalótermek

Létrehozhat egy könnyen kezelhető, személyre szabott virtuális tárgyalótermet, ahova tetszés szerint hívhat meg vendégeket.
A tárgyalás résztvevőivel interaktív kapcsolatba kerülhet: láthatják egymást a webkameráikon keresztül, chatelhetnek egymással, fájlokat oszthatnak meg és prezentációkat vetíthetnek.

Kamera kép-és hangmegosztás

Konferenciák élőben

Közvetítheti konferenciáit élőben, vagy felvételről. Lehetőséget biztosítunk arra is, hogy egy időben zajló szekcióülések élő-, vagy archív felvételei igény szerint megoszthatók legyenek.
Ha közönsége a Facebookon is elérhető, számukra belépést biztosítunk a konferenciára a közösségi portálon keresztül. Nincs szükség többé DVD-kötegek gyártására a konferencia archívumáról, az előadásokat a konferencia után azonnal elérhetővé teheti az Infotéka Webináriumok szolgáltatással. Ráadásul a felvételeket pénzért is értékesítheti, mivel rendszerünkhöz jegyárusítási lehetőséget is biztosítunk partnerünk, a Jegymester.hu segítségével.

Az előadások felvehetők, bármikor visszanézhetőek

Online sajtótájékoztató

A virtuális tárgyalóteremben felépítheti sajtószobáját. Feltöltheti az újságíróknak szánt anyagokat, majd prezentálhatja előadását.

A zárt sajtótájékoztatóra csak az előre megadott jelszó birtokában léphetnek be az újságírók, akik az előadás közben vagy annak befejeztével kérdéseket is tehetnek fel az előadónak.

Sajtótájékoztató

iPhone és Android

A Webinárium iPhone és Androidos telefonokra kifejlesztett alkalmazással is rendelkezik, amelynek köszönhetően a tanfolyamon való részvétel független a résztvevők tartózkodási helyszínétől.
Legyen az illető otthon, munkahelyen, vagy épp útközben, az online jelenlét lehetősége ugyanúgy adott.

iPhone és Android mobilokon is megtekinthető

Kiknek ajánljuk?

 • Azoknak, akik hatékonyabbá és gazdaságosabbá akarják tenni kommunikációjukat.
 • Akik földrajzi távolságtól függetlenül szeretnének teljes értékű megbeszéléseket tartani.
 • Akik online tanfolyamaikat kívánják interaktívvá tenni.
 • Olyan vállalkozásoknak és közigazgatási intézményeknek, melyek ügyfélkörüknek professzionális webkonferencia szolgáltatást szeretnének biztosítani honlapjukon keresztül.
Képernyőkép megosztása

Árajánlat kérés

Megoldásaink és szoftvereink igénybe vehetőek akár egy alkalommal is, vagy folyamatos bérlési lehetőséggel weboldalának szerves részeivé tehetőek.

Kapcsolatfelvétel

Személyre szabott kiszolgálás

Az Infotéka szolgáltatásai igazodnak az Ön igényeihez. A felhasználás jellege, gyakorisága, és a résztvevők létszáma jelentősen befolyásolja a bérleti díjat, ezért kérjük, hogy testre szabott ajánlatunkért vegye fel velünk a kapcsolatot.